Sunniva Borgen

  • 08.12.1997 - 17.09.2021

Kjære, kjære Sunniva ❤

Lillesøster, storesøster, barnet vårt, bestevenn ❤ Du, den snilleste av de snille, den vakreste av de vakre, den energiske, den omsorgsfulle. Du,- vårt alt. Du er uendelig kjærlighet. Du vandret videre i 17 september. Aldri har Bergensnatten vært vakrere! Fordi du danset for oss, på himmelen ❤ Vi vil alltid bære deg med oss videre i hjertet, tankene og minnene. Vi elsker deg for alltid. Mamma, Pappa, lillebror og storebror ❤ Sunniva viste gjennom livet sitt et sterkt engasjement for barn og unge som av ulike grunner, fysisk sykdom, psykisk lidelse, vanskelige oppvekstsvilkår, eller andre grunner, hadde det vanskelig. Hun engasjerte seg i barn og unge med utfordringer, hun så etter muligheter og løsninger og hjalp gjerne til selv, til tross for egne helseutfordringer. Familien ønsker å hedre Sunniva sitt minne gjennom å opprette et fond som skal ha som formål å støtte arbeid til hjelp for unge sårbare mennesker. Nærmere bestemte statutter vil bli offentliggjort ved et senere tidspunkt. når fondet er offentlig registrert. Vi er takknemlige for støtten du gir ❤ Kontonummer: 37054792647
Eidsvåg kirke
I seremonien er det faste tilviste plasser med et sete mellom hver plass. Etter ankomst kan nærstående sitte tettere. Du finner en påmeldingsløsning på avdødes minneside dersom seremonien er åpen. Meld deg gjerne på i forkant.
Dahls Begravelsesbyrå
Maria Vassnes

Gå til hjemmesiden

Om begravelsen til Sunniva Borgen 

Tid og sted for seremonien 30-09-2021 12:00 Eidsvåg kirke

Minnegave: Sunniva viste gjennom livet sitt et sterkt engasjement for barn og unge som av ulike grunner, fysisk sykdom, psykisk lidelse, vanskelige oppvekstsvilkår, eller andre grunner, hadde det vanskelig. Hun engasjerte seg i barn og unge med utfordringer, hun så etter muligheter og løsninger og hjalp gjerne til selv, til tross for egne helseutfordringer. Familien ønsker å hedre Sunniva sitt minne gjennom å opprette et fond som skal ha som formål å støtte arbeid til hjelp for unge sårbare mennesker. Nærmere bestemte statutter vil bli offentliggjort ved et senere tidspunkt. når fondet er offentlig registrert.
Vi er takknemlige for støtten du gir ❤, Kontonummer. 37054792647